понедельник, 24 сентября 2018 г.

Юрій Луценко купив віллу на Сейшелах за $5 млн: В ЗМІ з’явилась скандальна інформація про генпрокурора




Генеральний прокурор України Юрій Луценко в січні 2018 року став господарем вілли на Сельшейских островах вартістю 5 млн. дол

Журналісти-розслідувачі з’ясували, що розкішний маєток було куплено майже відразу після того, як ГПУ вилучила 7 млн. дол. у однієї з компаній, яка займається військовими поставками.
Загрузка...

Як повідомляється, маєток розташований в найбільш респектабельній бухті одного з островів Сейшельського архіпелагу. Будинок загальною площею 230 м. кв., розташований на ділянці в 1000 м. кв. З будинку, що знаходиться на височині, відкривається чудовий вид на море, а сам пляж розташований на відстані 350 м. від резиденції.


ЗМІ так само висловлюють версію про те, що конфлікти Генпрокурора Юрія Луценка з кількома провідними українськими журналістами, зокрема, з Наталією Седлецькою, пов’язані з тим, що чиновник намагається уникнути розслідувань своїх операцій з нерухомістю. А тому активізує слідчі дії навколо представників ЗМІ, які можуть опублікувати небажані матеріали.
Загрузка...

У свою чергу речниця генпрокурора Лариса Сарган спростувала цю інформацію.

Вона зазначила, що низка українських ЗМІ "передрукували відверто замовну статтю з підозрілого сінгапурського сайту, в якій стверджується, що Юрій Луценко придбав віллу на Сейшелах за 5 мільйонів доларів".

Інформацію про купівлю вілли на Сейшелах Сарган назвала "відвертою брехнею" і заявила, що адвокати Луценка вже готують позови за поширення недостовірної інформації.

Обов’язково буде вимагання компенсації за моральну шкоду. І кожна копійка буде перерахована на військові госпіталі,– запевнила спікерка генпрокурора.

Related Posts

Загрузка...