вторник, 7 августа 2018 г.

Загадкова смерть Януkовича-молодшого : Те, що побачили на його могилі, шокувало всіх …





У Севастополі на могилі Віктора Януковича-молодшого, який загинув два роки тому, до цих пір немає пам’ятника.

Про це повідомляє “КП в Україні”.
Загрузка...


Могила сина-втікача екс-президента, якого поховали на території Свято-Нікольського храму, обнесена парканом з цегли і каменю. На воротах і хвіртки – замки, а на могилі встановлено дерев’яний хрест.

За словами очевидців, днями раніше на території Свято-Нікольського храму бачили червоний фургон з донецькими номерами. Послушники храму відмовилися коментувати подію.
Нагадаємо, що Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року в віці 33 років. Автомобіль сина-втікача екс-президента пішла під лід на російському озері Байкал.

Журналісти провели розслідування смерті сина екс-президента України Віктора Януковича. У програмі “Секретний фронт” припустили, що молодий політик, який 20 березня 2015 загинув на озері Байкал, можливо, все ще живий.
Загрузка...

Про це свідчить той факт, що з похорону Віктора Янукович-молодшого немає ніяких фото- і відеоматеріалів. Траурний захід, яке відбувалися 23 березня 2015 року в Севастополі, було закритим.

“Ніхто не зняв фото або відео з похорону Януковича-молодшого в Криму, хоча сама подія була резонансною”, – говорить народний депутат Ігор Мірошниченко.

У мережу потрапили тільки знімки могили і траурних вінків сина екс-президента України.

Крім того, більш ніж через півроку після свого похорону, Віктор Янукович-молодший був помічений в іншому кінці світу – Південній Америці.

Камера відеоспостереження зафіксувала його на одній з магазинних парковок в Ріо-де-Жанейро.



Джерело

Related Posts

Загрузка...