вторник, 28 августа 2018 г.

Ах ти ж ***** шоколадна! Коли ти впарюєш народу газ у 10 раз дорожче на вимогу МВФ це «не порушує» Конституцію. А тут функція захисника раптом увімкнулася?, — Ружанський






Олександр Ружанський

ПОРОШЕНКО, СХОЖЕ, ВИРІШИВ З КИМ ЙОМУ БУТИ ДАЛІ У ЦЬОМУ СВІТІ
Загрузка...

Тут Петро Олексійович в інтерв’ю Financial Times кинувся захищати Конституцію і суверенітет України. Від МВФ і Венеціанської комісії, які нахабним чином зажадали, аби суддів антикорупційного суду призначали за участю міжнародних донорів :


«»Спроби донорів брати участь в призначеннях суддів шкодить суверенітету України», — сказав Порошенко пише джерело

Президент зазначив, що вимоги Міжнародного валютного фонду і Венеціанської комісії, щоб міжнародні донори мали вплив на відбір кандидатів на посади суддів антикорупційного суду, порушують суверенітет України.

«Якщо хтось може уявити, що міжнародні донори будуть формувати українські суди, то це суперечить Конституції», — сказав Порошенко.

Він вказав на успішне голосування Радою за власний законопроект про Антикорупційний суд в першому читанні.
Президент заявив, що готовий підписати законопроект, якщо він буде відповідати Конституції України.»

Бачите? У свій звичний спосіб Порошенко вирішив насрати в мозок тепер не тільки українцям, а й нашим західним партнерам.
Загрузка...

Виявляється, якщо антикорупційних суддів будуть призначати за участю МВФ, це суперечить Конституції ! А підпише він тільки такий Закон про Антикорупційний суд, який відповідатиме Конституції України.

Ах ти ж й**** шоколадна! Коли через свою шістку Вовка у НКРЕКП ти впарюєш народу України газ у десять разів вище за собівартість, нібито на вимогу МВФ, але в порушення ст.13 Конституції України, згідно якої газ /надра/ належить народу України, ти ні*уя порушення Конституції не бачиш. Як і порушення суверенітету. А тут в тебе функція захисника Конституції раптом увімкнулася? Засцяв що твій корупційний холуятник, разом з тобою, можуть почати до відповідальності притягати? В тому числі, за газові оборудки.

А знаєте, друзі, що це все означає насправді? Що Порошенко, заради збереження себе при владі, а також свого і свого холуятника подальшого збагачення, готується остаточно впасти в обійми Вови Ху*ла. Бо іншого варіанту у цього ***** немає. А міжнародні донори…

Навіщо вони йому в такому разі, якщо є одвічний донор усіх режимів в Україні — український народ? Кров’ю цього донора можна і з кремлівським вампіром поділитися. Цей донор, правда, може здохнути. І здохне однозначно, за таких обставин. Але, з Мальдів такі трошки сумні дрібниці вже не розгледіти.

Related Posts

Загрузка...