четверг, 19 июля 2018 г.

СВІТОВА СЕНСАЦІЯ! ЗАХІД ОГОЛОСИВ СВІЙ ВИБІР: Саакашвілі Прем’єр, Тимошенко Президент

Картинки по запросу єс політики

Західні політики вважають, що екс-президент Грузії, колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі стане прем’єр-міністром України. Про це напередодні ввечері повідомив «Апостроф» з посиланням на джерело в європейських дипломатичних колах.


Співрозмовник зазначив, що Європа знаходиться в подиві з приводу ситуації зі спробою затримання Саакашвілі, адже ніхто не вірив, що влада піде на такий крок.

На полях саміту було слово «корупція». Саме на це звертали увагу Порошенко керівники ЄС, з якими він спілкувався. Також на Заході активно обговорюється питання про те, чи зможе хтось з українських політиків скласти конкуренцію Петру Порошенко на виборах президента. «Порошенко вже ніхто не вірить з партнерів в Євросоюзі», – говорить джерело. В Євросоюзі готові підтримати в цьому питанні Юлію Тимошенко. А ось Саакашвілі на Заході серйозно розглядають як ймовірного українського прем’єра. За його словами, на Заході досі розглядають колишнього президента Грузії як вмілого реформатора і сподіваються, що він ще знайде своє місце в українській політиці. Таким чином, щоб Порошенко вже не робив він приречений і в цю пастку він загнав себе сам. Жадібність, корупція, злочини проти власного народу, нажива на армії і війні, постійна брехня згуртували проти олігарха не тільки західних а й українських політиків. Крім цього стався серйозний розкол в силових відомствах. З великою часткою ймовірності, можна припускати, що 2018 рік Україна зустріне без клану Порошенко. Про це заявляв і сам Саакашвілі, закликавши людей до наступу. Лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі закликав протестуючих готуватися до наступу на президента України Петра Порошенка. Про це він заявив на мітингу в таборі протестувальників, передає кореспондент «ГОРДОН» .

Вивезти? Спочатку Ольга лягла під машину, потім заднє скло розбив чоловік з бородою і сбу-шники дуже злякалися », – заявив він. За словами політика, «людина з бородою» виявився членом кримськотатарського меджлісу. Саакашвілі додав, що також його вивезення завадив чоловік на мерседесі і нардеп від «Самопомочі» Андрій Журжій, які заблокували автомобіль спереду і ззаду. «Ми повинні навчитися контратакувати. Я оголошують тут нашу сікти, українську сікти. Ми готуватиметься відображати їх атаки … Я пропоную готуватися до масштабного наступу на Порошенко. Зараз цей плацдарм освоїмо до кінця. І запевняю вас, у нас є всі шанси, якщо добре спрацюємо, Новий рік зустріти без нього », – запевнив він. На думку політика, 5 грудня президенту було завдано «смертельний шкоди». «Готуємо наймасштабніший марш, як мінімум, як у грудні 2013 року. Давайте все з усіма говорити. Ми збираємо у всіх областях підписи про імпічмент. У нас 150 наметів вже і ще 200 ставлять наші активісти », – підсумував він.

Related Posts

Загрузка...