четверг, 26 июля 2018 г.

«Приїхала з Португалії»: Дзідзьо вперше показав, як виглядає його славнозвісна матуся





Відомий український музикант поділився з шанувальниками фотографією з найріднішою.

Знаменитий на всю країну Михайло Хома, якого всі знають як Дзідзьо, потішив фотографією зі своєю матусею Галиною. Вона приїхала з Португалії, щоб знятися в фільмі разом з сином. Подейкують, що фільм буде називатись “Перший раз”. Про це стало відомо з його сторінки в Інстаграм.
Загрузка...


Фотографія дуже розчулила шанувальників. Багато хто відмітив, що Дзідзьо — копія матері. Жартували, що їх відрізняє тільки борода Михайла.

“Очі мамині. Посмішка мамина. Але борода не мамина”, “Ви так схожі! Як дві краплі води! Такі радісні обличчя!”, “Дуже красиві ти дуже схожий на свою маму” — писали під постом фанати.

Михайло дуже радий бачити свою матір, адже вона не часто буває в Україні. Колись вона була змушена виїхати на заробітки в Португалію, і вже більше 15 років живе за кордоном. Дзідзьо ріс під опікою бабусі і дідуся.
.


«Моя мама поїхала до Португалії заробляти на життя ще 15 років тому, і з тих пір ми з нею не бачилися. Я виріс в селі з бабусею і дідусем. Ми спілкуємося, зідзвонюємося, вітаємо один одного зі святами, передаємо подарунки і пакунки з різною смакотою. Якщо чесно, я на неї ображаюся і дуже сумую за нею!» — колись ділився Дзідьо в інтерв’ю.

Related Posts

Загрузка...