четверг, 19 июля 2018 г.

Хмара Пояснив, Що Задумав Порошенко І Чому Намагається Посваритися З США



Про це інтернет-видання From-UA розповів український націоналіст і політичний діяч, радянський дисидент, Герой України Степан Хмара.



Коментуючи конфлікт між НАБУ та ГПУ, наш співрозмовник зазначає наступне: «Разом ці структури не можуть працювати, тому що ГПУ через Генерального прокурора абсолютно повністю залежить від президента, і вона не займається правоохоронною діяльністю і не сприяє законності в Україні, а чітко обслуговує інтереси Порошенка».

За словами експерта, інтереси Петра Порошенка в даному випадку полягують у тому, щоб зруйнувати НАБУ.

«Вони бояться, що через навколишні кола все одно вийдуть на Порошенка, тому що він сьогодні є на чолі організованої мафії в Україні. Він діє поза законом, поза правовим полем, не звертаючи уваги на Конституцію. Сьогоднішні події навколо Саакашвили це є бандитські засоби, а не правові», — зазначає Степан Хмара.

Академік Володимир Пилипчук пише у Фейсбуці:

«Розгромна стаття проти Порошенка і Луценка в Вloomberg_


Порошенко і Генпрокурор Луценко виявилися зовсім іншими, ніж як вони себе подавали Західному світові. Вони обманули Захід своїми заявами і виступами, а тепер, спекулюючи російською агресією, вимагають від Заходу грошей. Але гроші в середині країни розкрадаються, а вони кришують розкрадачів і жорстоко борються з антикорупційними органами за їх антикорупційні ініціативи… і блокують їх зусилля послушними президентові судами…Порошенко і Луценко виявилися не тими, за кого ми їх спочатку сприймали… – пише Вloomberg».

Related Posts

Загрузка...