среда, 25 июля 2018 г.

“Ви на Мальдівах чи Сейшелах?”: В мережі з’явилася провокативна телефонна розмова Ляшка та Гройсмана




Загрузка...

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко запитав у прямому ефірі у прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з приводу затримки пенсій.

Політики обмінялися жартами під час телефонної розмови на телеканалі NEWSONE. Ляшко розповів, що їхав у метро, де подорожчав проїзд майже вдвічі, і пенсіонери запитали у нього з приводу виплат.

"Ви, як завжди, в своєму репертуарі", – відповів Гройсман, почувши, що лідер РПЛ дзвонить йому під час прямого ефіру.

"Якби був не в своєму репертуарі, я б давно був на Вашому місці", – відпарирував Ляшко, на що у відповідь отримав пораду від українського прем'єра не заздрити йому.

"Володимире Борисовичу, я не претендую на Ваше місце, я в президенти балотуватимуся. – Олеже Валерійовичу, я на Ваше місце теж не претендую", – обмінялися сторони репліками.

Загрузка...

Під час бесіди Ляшко запитав, коли українцям чекати на підвищення зарплатні, пожартувавши, щоб Гройсман не переплутав із "цінами на газ". Прем'єр заявив, що робить все для цього. Глава РПЛ також вирішив з'ясувати у голови Кабміну, коли він востаннє їздив на метро. Як з'ясувалося, Гройсман користувався трамваєм, маршруткою і харківською підземкою. А про Київ він не зміг відповісти.

В кінці розмови лідер Радикальної партії вибачився, що відвернув від відпочинку, поцікавившись, де знаходиться його співрозмовник, на Мальдівах чи Сейшелах. Однак, прем'єр-міністр пожартував, що не доріс до таких курортів.

Related Posts

Загрузка...