среда, 18 июля 2018 г.

Найсвіжіші новини зі сходу! Те, що сьогодні відбулося – увійде в історію Давно вже такого не було



Зараз на фронті дуже гаряче. Російсько-терористичні війська зазнавши суттєвих втрат намагаються повернути собі перевагу. Але Командувач об’єднаних сил дав чіткий наказ на потужну відповідь по силах противника. Давно вже такого не було. Адреналін у хлопців зашкалює.

Наші війська методично знищують бабуїнів і їх вже не зупинить ніщо. Так що якщо хтось буде кричати про зраду і заборону вогню, знайте – це люди, які не мають жодного стосунку до Об’єднаних Сил, і працюють на ворожу пропаганду.

Тримаймо кулаки! Перемога буде за нами!




За інсайдерськими даними з окупованої частини Донбасу хірургам і патологоанатомам дирляндії сьогодні не до відпочинку. Карети швидкої допомоги швендяють туди-сюди вздовж лінії фронту збираючи обрубки бабуїнів, деякі з яких ще подають ознаки життя, але без вливання бояришніка скоріше всього здохнуть. Ритуальні контори вже підраховують прибуток, а в бік Ростова вишиковуються рефрижератори з номером “200” на борту. Тухле м’ясо швидко псується і патологоанатомам доводиться ще возитись з трупними черв’яками))) Зате на рибалку є з чим сходити)))
Об’єднані Сили дають адекватну відповідь не порушуючи Мінських домовленостей. Збройні Сили України запрошують на військову службу за контрактом у бойові підрозділи всіх тих, хто хоче надати допомогу у відправці бабуїнів грузом 200 у Залісся))




Александр Гром

Related Posts

Загрузка...